Na kraju ljetnog semestra rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta prof. dr. sc. Željko Tanjić i prorektori susreli su se, već tradicionalno, s nastavnicima i voditeljima stručnih službi Sveučilišta.

Susret je započeo molitvom Sveučilišnog kapelana Odilona Singbe, a nakon toga uslijedila je prezentacija rezultata ankete „Upitnik o prepisivanju“ kojeg je prorektorica za nastavu izv. prof. dr. sc. Ines Sabotič zajedno sa studenticama Barbarom Mirković i Katarinom Perić provela u zimskom semestru. Nakon izlaganja rezultata uslijedila je rasprava o rezultatima.

 Potom su pročelnici svih pet odjela predstavili sve aktivnosti koje su se realizirale, ali i one koje se priprema za iduću akademsku godinu. Prvi je izvješće podnio pročelnik Odjela za povijest doc. dr. sc. Ivan Majnarić, zatim  v. d. pročelnika Odjela za sociologiju izv. prof. dr. sc. Roko Mišetić, pročelnica Odjela za psihologiju doc. dr. sc. Ljiljana Pačić-Turk, pročelnik Odjela za komunikologiju izv. prof. dr. sc. Jerko Valković i na samom kraju pročelnica Odjela za sestrinstvo doc. dr. sc. Marta Čivljak.

Na kraju sastanka rektor Tanjić je prisutne izvijestio o aktivnostima na Sveučilištu tijekom akademske godine te zahvalio prorektorima, pročelnicima, svim nastavnicima i stručnim službama na organizaciji nastave, zaželjevši svima puno Božjeg blagoslova i blagoslovljen odmor koji će uslijediti nakon završenih radnih obaveza.

 

 

 

Hrvatsko katoličko sveučilište