Poštovane i drage studentice i studenti, dragi nastavnici i zaposlenici i vanjski suradnici Hrvatskog katoličkog sveučilišta,  

kao što već znate, 12. svibnja  obilježavamo Dan Odjela za psihologiju i slavimo zaštitnika našeg Odjela, Sv. Leopolda Bogdana Mandića.

Zbog izvanrednih okolnosti u kojima živimo zadnja dva mjeseca, ove godine ga nećemo proslaviti na način kako smo to do sada činili.  Održat će se u našem novom, virtualnom svijetu u kojem se cijelo vrijeme družimo i na  drugačiji način obavljamo svoje svakodnevne aktivnosti. Iako smo još uvijek fizički daleko, pozivam vas da i na Dan Odjela za psihologiju  budemo zajedno i da se  osjeti zajedništvo svih nas, i studenata i nastavnika, kao što je bilo i do sada. Ovaj dan obogatit ćemo objavama na našoj mrežnoj stranici i društvenim mrežama, gdje će se izmjenjivati vijesti o našim mnogobrojnim aktivnostima unutar zadnjih godinu dana.

Pozivam vas također da putem videolinka prisustvujete svečanom euharistijskom slavlju koje će se održati u našoj kapelici 12. svibnja u 12 sati.

Dragi studenti i studentice psihologije, dragi nastavnici i vanjski suradnici Odjela za psihologiju, vama svima posebno zahvaljujem na mnogobrojnim aktivnostima tijekom ovog perioda pandemije, posebice Psihozboru, Centru za psihološko savjetovanje te svima ostalima koji su nizom aktivnosti pokazali da su psiholozi u ova krizna vremena spremni biti podrška i pomoć drugim ljudima.

Svima od srca čestitam Dan Odjela za psihologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta i nadam se da ćemo se ipak ubrzo vidjeti i na Sveučilištu .

 

doc. dr. sc. Ljiljana Pačić-Turk

Pročelnica Odjela za psihologiju

 

 

Hrvatsko katoličko sveučilište