Select Page

Sredinom lipnja 2019. godine bit će raspisan natječaj za kandidate koji se žele upisati na poslijediplomske sveučilišne (doktorske) studije iz područja humanističkih i društvenih znanosti: povijest i sociologija u akademskoj godini 2019./2020.

Poslijediplomski sveučilišni (doktorski) studij Povijest i Poslijediplomski sveučilišni (doktorski) studij Sociologija: vrijednosti, identitet i društvene promjene u hrvatskome društvu izvode se na temelju  Dopusnica Ministarstva znanosti i obrazovanja RH. Za upis je potrebno zadovoljiti opće i posebne uvjete.

Informacije o uvjetima, postupku, podatcima o ispravama te rokovima za prijavu na doktorske studije, kao i podatke o troškovima studiranja uskoro će biti dostupne na mrežnoj stranici Sveučilišta: www.unicath.hr i https://www.unicath.hr/upisi/poslijediplomski-sveucilisni-studiji

Prijave će se zaprimati putem e-pošte: doktorskistudiji.prijave@unicath.hr ili u Službi za studentska pitanja Sveučilišta (Ilica 242, ulaz iz Domobranske ulice, Zagreb).

U akademskoj godini 2019./2020. bit će upisana druga generacija studenata doktorskih studija na Hrvatskom katoličkom sveučilištu.

 

HRVATSKO KATOLIČKO SVEUČILIŠTE