Pristupnici koji ispunjavaju uvjete Natječaja objavljenog u Narodnim novinama broj 18/2022 od 9. veljače 2022. godine, za zasnivanje radnog odnosa za radno mjesto:

1. Javni službenik na položaju I. vrste – rukovoditelj (predstojnik, pročelnik) područnog ureda ili službe (Tajnik Sveučilišta), na neodređeno vrijeme s punim radnim vremenom uz probni rad od 6 mjeseci – 1 izvršitelj obavještavaju se o promjeni termina pismenog testiranja koje će se održati dana 28. veljače 2022. godine u 8.30 sati u predavaonici 2 u Novoj zgradi Hrvatskog katoličkog sveučilišta, Ilica 242, Zagreb.

2. Javni službenik na položaju I. vrste – rukovoditelj (načelnik) odjela u područnoj službi (Voditelj Službe za pravne, kadrovske i opće poslove) u Službi za pravne, kadrovske i opće poslove, na neodređeno vrijeme s punim radnim vremenom uz probni rad od 6 mjeseci – 1 izvršitelj obavještavaju se o promjeni termina pismenog testiranja koje će se održati dana 28. veljače 2022. godine u 9.30 sati u predavaonici 2 u Novoj zgradi Hrvatskog katoličkog sveučilišta, Ilica 242, Zagreb.

Komisija za provođenje postupka prijma