prof. dr. sc. Željko Tanjić i prof. dr. sc. Ljerka Ostojić

Rektorski zbor Republike Hrvatske održao je u petak 18. prosinca 2015. u Zagrebu sjednicu pod predsjedanjem prof. dr. sc. Damira Borasa, rektora Sveučilišta u Zagrebu. Nakon sjednice rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta prof. dr. sc. Željko Tanjić  potpisao je sporazume o suradnji sa Sveučilištem Sjever, u čije ime je sporazum potpisao rektor Sveučilišta prof. dr. sc. Marin Milković, i sa Sveučilištem u Mostaru, u čije je ime sporazum potpisala rektorica Sveučilišta prof. dr. sc. Ljerka Ostojić.

prof. dr. sc. Željko Tanjić i prof. dr. sc. Marin Milković

Ovim sporazumima se regulira se suradnja na područjima angažiranja nastavnika u izvođenju nastave na dodiplomskim, diplomskim i poslijediplomskim studijima, provedba zajedničkih znanstveno-istraživačkih projekata, organizacija mogućih zajedničkih interdisciplinarnih poslijediplomskih  (doktorskih i specijalističkih) studija, zajednička sudjelovanja na konferencijama, simpozijima i seminarima te drugim znanstvenim skupovima, izdavanje i razmjena znanstvenih publikacija, razmjena studenata nastavnika i osoblja u okviru programa mobilnosti i drugo.

Potpisivanjem ovih sporazuma Hrvatsko katoličko sveučilište ima potpisane sporazume o suradnji sa svim sveučilištima članovima Rektorskog zbora Republike Hrvatske.

 

Hrvatsko katoličko sveučilište