U subotu 3. listopada 2020. godine održan je upis nove generacije polaznika Programa za stjecanje kompetencije nastavnika. U skladu s epidemiološkim preporukama upisi su se održali u nekoliko grupa koje su koordinirali voditelj Programa doc. dr. sc.  Krunoslav Matešić i kolegica iz Službe za studentska pitanja Hrvatskog katoličkog sveučilišta Zrinka Serdarušić, prof.

Po završetku upisa doc. dr. sc. Matešić  svim je polaznicima predstavio izvedbene planove kolegija koje će slušati tijekom trajanja Programa, a svim polaznicima ujedno je to bila prilika da postave i dobiju odgovore na sva pitanja  s obzirom da će se nastava zbog pandemije održavati online.

Podsjetimo, Program za stjecanje kompetencija nastavnika izvodi se u sklopu cjeloživotnog obrazovanja na Hrvatskom katoličkom sveučilištu. Ovim visokoobrazovnim programom polaznici stječu kompetencije za rad u odgojno-obrazovnoj ustanovi pa tako uz društveno-humanističko, prirodoslovno-matematičko i umjetničko područje ovaj program pogodna je i za sve one koji sudjeluju u procesu izvođenja praktične nastave i vježbi u strukovnim školama.

Svim polaznicima u ime akademske zajednice Hrvatskog katoličkog sveučilišta želimo puno uspjeha.