Kao što je i odlučeno na zadnjoj sjednici Vijeća fonda „Mladi za mlade“, raspisan je Natječaj za dodjelu stipendija za akademsku godinu 2013/2014. Fond će kroz deset mjeseci, računajući od 1. rujna 2013. godine, stipendirati četvero redovnih studenata Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatskog katoličkog sveučilišta mjesečnim iznosom od petsto kuna.

Kriteriji za utvrđivanje liste kandidata za dodjelu stipendije su socijalni status studenta te postignuti uspjesi u školovanju i vrijedne nagrade. Osoba koja nema roditelje, ili ima samo skrbnika, ima prednost na Natječaju.

Natječaj traje od 28. listopada do 17. studenoga 2013. godine. Odlukom Vijeća fonda „Mladi za mlade“, rezultati Natječaja bit će objavljeni na mrežnoj stranici Ureda za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije najkasnije do 1. prosinca 2013. godine.

 
Prijavnice se dostavljaju isključivo na obrascima koje možete preuzeti na dnu ovoga teksta, kao i tekst samog Natječaja, a svaka nepotpuna dokumentacija neće se razmatrati. 
 
Obrasce možete preuzeti na ovom linku
 
Fond „Mladi za mlade“ osnovan je na inicijativu samih mladih odobrenjem zagrebačkog nadbiskupa kardinala Josipa Bozanića na liturgiji 1. korizmene nedjelje u zagrebačkoj prvostolnici, 26. veljače 2012. godine. Djelatnost Fonda usmjerena je na pomoć studentima i srednjoškolcima kroz stipendije i karitativne aktivnosti.

 

Hrvatsko katoličko sveučilište