Na Hrvatskom katoličkom sveučilištu održani su u četvrtak, 22. srpnja 2021. upisi u prvu godinu preddiplomskih sveučilišnih studija Povijest, Povijest (dvopredmetni), Sociologija, Sociologija (dvopredmetni), Psihologija, Komunikologija, Sestrinstvo (redovni i izvanredni) i Integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij Medicina.

Hrvatsko katoličko sveučilište popunilo je upisne kvote na preddiplomskim sveučilišnim studijima Psihologija, Komunikologija,  Sestrinstvo (redovni i izvanredni studij) te na integriranom preddiplomskom i diplomskom sveučilišnom studiju Medicina za akademsku godinu 2021./2022.

Za jesenski upisni rok u redovitoj upisnoj kvoti i u kvoti za strane državljane ostalo je upisnih mjesta na preddiplomskim sveučilišnim studijima  Povijest, Povijest (dvopredmetni), Sociologija, Sociologija (dvopredmetni).

Slobodnih mjesta u kvoti za strane državljane ostalo je također na studijima Psihologija, Komunikologija, Sestrinstvo (redovni) i Medicina, a u kvoti Hrvati izvan RH na svim preddiplomskim studijima osim na Komunikologiji.

Hrvatsko katoličko sveučilište raspisuje  danas 23. srpnja 2021. jesenski upisni rok.

Prijave su otvorene do 27. kolovoza 2021. do 23:59 sati.  Svi podatci objavljeni su  na mrežnoj stranici Hrvatskog katoličkog sveučilišta.

Radujemo se novim studentima i želimo im dobrodošlicu!