Psihozbor, pjevački zbor Odjela za psihologiju ponovno je u akciji! Čak ih ni izolacija ne može zaustaviti da dalje šire radost svojom pjesmom.

Na prvi dan travnja 2020. Psihozbor, pjevački zbor Odjela za psihologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta, iznenadio je svoje kolege studente i zaposlenike Sveučilišta svojom porukom: Dragi naši HKS-ovci, studenti i zaposlenici Sveučilišta! U ova izazovna vremena, kada vlada nesigurnost i zabrinutost, želimo vas podsjetiti da smo jači od straha otporniji od bolesti, u vjeri nepobjedivi! #hkszajednosmojaci

Izvedba je obrada pjesme Billa Withersa Lean on me koju je za video obradio i aranžirao student Domagoj Čondrić zajedno s Chrisom Nortonom i Leroy Johnsonom.

U spotu je sudjelovalo 18 studenata s Odjela za psihologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta zajedno s njihovim nastavnicima, asistentima na Odjelu za psihologiju, Dominikom Bornom Ćepulićem i Anom Šeremet.

Ovaj spot još je jedno svjedočanstvo kreativnosti naših studenata i u vrlo izvanrednim okolnostima. Osim što su talentirani, oni su i poslušni jer su čuli naš apel: #ostanidoma! Čestitam našim studentima od srca!

Poslušajte njihovu poruku svim zaposlenicima i studentima HKS-a na YouTube kanalu Unicath HKS!

Hrvatsko katoličko sveučilište