Poštovane studentice i studenti preddiplomskih i diplomskih studija (redovni studenti),

Izbori za studentskog predstavnika i njegovog zamjenika u stručna vijeća Odjela za komunikologiju, Odjela za psihologiju, Odjela za povijest, Odjela za sociologiju i Odjela za sestrinstvo održat će se dana 8. studenoga 2021. godine (ponedjeljak) u vremenu od 11.00 do 13.00 sati u prostorijama Hrvatskog katoličkog sveučilišta (Dvorana Blaženog Alojzija kard. Stepinca).

 Izbori za studentskog predstavnika i njegovog zamjenika u Vijeće Medicinskog fakulteta održat će se dana 8. studenoga 2021. godine (ponedjeljak) u vremenu od 08.00 do 10.00 sati u prostorijama Hrvatskog katoličkog sveučilišta (Dvorana Blaženog Alojzija kard. Stepinca).

Studentskog predstavnika i njegovog zamjenika u stručnom vijeću pojedinog sveučilišnog Odjela biraju svi studenti iz redova redovitih studenata preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih studija.

Studentski predstavnik i njegov zamjenik biraju se iz redova upisanih studenata druge godine redovitog preddiplomskog sveučilišnog studija i iz redova upisanih studenata prve godine redovitog diplomskog sveučilišnog studija koje izvodi pojedini sveučilišni Odjel.

Studentskog predstavnika i njegovog zamjenika u Vijeću Medicinskog fakulteta biraju svi upisani studenti iz redova upisanih studenata prve godine integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija Medicina.

Izbori se provode tajnim glasovanjem, a izabran je onaj student koji ima većinu glasova svih studenata koji su glasovali.

Pozivaju se svi studenti preddiplomskih i diplomskih studija (redovni) da se odazovu izborima.