Od četvrtka 21. do subote 22. studenoga 2019. godine u Zagrebu održana je Smotra Sveučilišta u Zagrebu na kojoj su se tradicionalno predstavili brojni fakulteti istoimenog Sveučilišta, druga privatna Sveučilišta te tako svim posjetiteljima pružili sve informacije vezane za studijske programe.

Hrvatsko katoličko sveučilište također je sudjelovalo na Smotri Sveučilišta u Zagrebu na štandu broj četiri gdje su sve zainteresirane dočekala nasmiješena lica naših profesora, asistenata i studenata.

Profesori, asistenti i studenti svih odjela Hrvatskog katoličkog sveučilišta uključili su se u promociju Sveučilišta, a studenti Odjela za komunikologiju Lucija Pelicarić i Marc Sokolec pod mentorstvom asistenta na Odjelu za komunikologiju Kristijana Sedaka predstavili su HKS na glavnoj pozornici Smotre u dva termina te okupili veliki broj interesanata.

Posljednjeg dana Smotre dodijeljena su i prigodna priznanja, a Hrvatsko katoličko sveučilište osvojilo je jedno takvo u kategoriji poseban doprinos u organizaciji ostalih sudionika. 

U ime akademske zajednice Hrvatskog katoličkog sveučilišta zahvaljujemo svima na trudu i organizaciji pri predstavljanju Hrvatskog katoličkog sveučilišta na Smotri Sveučilišta u Zagrebu 2019.