Iz Tiskovnog ureda zagrebačke nadbiskupije priopćeno je da je u Zagrebačkoj nadbiskupiji, prema dekretima kardinala Josipa Bozanića, nadbiskupa zagrebačkog, u mjesecu lipnju i srpnju ove godine bilo više imenovanja i razrješenja. 

Vlč. Odilon Gbenoukpo Singbo, župni vikar župe Sv. Marka Križevčanina u Zagrebu

Vlč. Odilon Gbenoukpo Singbo, župni vikar župe Sv. Marka Križevčanina u Zagrebu

S osobitom radošću i zahvalnošću Velikom kancelaru na njegovoj brizi za Hrvatsko katoličko sveučilište objavljujemo da je vlč. Odilon-Gbènoukpo Singbo imenovan sveučilišnim kapelanom Hrvatskoga katoličkog sveučilišta u Zagrebu. Velečasni Odilon bio je župni vikar u župi Sv. Marka Križevčanina u Zagrebu.

Radujemo se velečasnom Odilonu i vjerujemo da će njegova osoba i poslanje donijeti našem Sveučilištu novu snagu Kristovog Duha. Molimo svim srcem za cijelu našu sveučilišnu zajednicu i za našeg kapelana da bude svima nama poticaj na još snažnije nasljedovanje Krista u njegovoj Crkvi. Velečasni Odilon će preuzeti službu u rujnu.

Robert Knjaz 2014. snimio je uskršnju epizodu Svlačionice u kojoj je gost bio naš sveučilišni kapelan. Upoznajte ga i pogledajte što za njega znači služenje Isusu. 

 

 

Hrvatsko katoličko sveučilište