Odjel za psihologiju će se po peti puta priključiti obilježavanju ovogodišnjeg 14. tjedna psihologije u Hrvatskoj. Program će se održati online putem preko platforme MS Teams 15. i 16. veljače 2021. Ono što nas posebno veseli je to što će se Klub studenata psihologije Hrvatskog katoličkog sveučilišta „Hexis“ po drugi puta priključiti ovom događanju i to u petak 19. veljače, a pod nazivom Noć psihologije.

Kroz prva dva dana imat ćemo prilike čuti različita predavanja iz područja sportske psihologije, reproduktivnog mentalnog zdravlja, socijalne psihologije, marketinga i još mnoga druga. U petak će pak studenti održati svoja izlaganja o različitim temama, međusobno razmijeniti iskustava o volontiranju u različitim institucijama te organizirati okrugli stol gdje će imati prilike čuti gdje su zaposleni diplomirani studenti Odjela za psihologiju HKS-a. Detaljan program možete pronaći u nastavku teksta.

Tjedan psihologije je događanje koje od 2008. godine organizira Hrvatsko psihološko društvo u suradnji s Hrvatskom psihološkom komorom, a u sklopu kojeg se provode brojne radionice, predavanja i seminari na području cijele Republike Hrvatske. Ovogodišnji program ima poseban naglasak na očuvanju mentalnog zdravlja s obzirom na aktualne okolnosti vezane uz pandemiju bolesti COVID-19 i razorne potrese.

Nadamo se da ćete pronaći nešto za sebe u raznolikom programu koji su za vas pripremiti studenti i nastavnici Odjela za psihologiju HKS-a.

„Vidimo se“ na MS Teams-u 15., 16. i 19. veljače! Program je na poveznici.

Odjel za psihologiju HKS-a