Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije izvijestio je u ponedjeljak, 19. srpnja 2021. da je u Zagrebačkoj nadbiskupiji, odlukom zagrebačkog nadbiskupa kardinala Josipa Bozanića došlo do imenovanja, razrješenja i premještaja svećenika.

Za novog sveučilišnog kapelana imenovan je vlč. Marko koji je razriješen je službe župnog vikara u Župi sv. Josipa u Zagrebu – Trešnjevka te je imenovan sveučilišnim kapelanom Hrvatskoga katoličkog sveučilišta u Zagrebu, a vršiti će i službu pastoralnog pomoćnika u Župi sv. Marka Križevčanina u Zagrebu. Velečasni Marko preuzet će službu sveučilišnog kapelana početkom rujna.

 

Dosadašnji sveučilišni kapelan na Hrvatskom katoličkom sveučilištu dr. sc. Odilon Gbènoukpo Singbo, budući da preuzima službu docenta na Hrvatskom katoličkom sveučilištu, razriješen je službe sveučilišnog kapelana na istom Sveučilištu kao i službe pastoralnog pomoćnika u Župi sv. Marka Križevčanina u Zagrebu.

Našem dosadašnjem sveučilišnom kapelanu vlč. Odilonu u ime sveučilišne zajednice zahvaljujmo na radu, strpljenju, otvorenosti i dostupnosti, a novom sveučilišnom kapelanu vlč. Marku želimo dobrodošlicu u našu akademsku zajednicu
i Božji blagoslov u radu.