Select Page

STUDIJI

Psihologija
Sociologija
Komunikologija

Knjižnica

Sveučilišna knjižnica

Obilježavanje Dana Katedre za teologiju

KADA: 28.01.2021.

U četvrtak 28. siječnja 2021., na spomendan sv. Tome Akvinskog, obilježit će se Dan Katedre za teologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta.

Program će započeti misnim slavljem u 14 sati u Sveučilišnoj kapelici, a nastavit će se u 15 sati u dvorani „Bl. Alojzije kardinal Stepinac“.

U sklopu svečanog akademskog čina obilježavanja Dana Katedre za teologiju održat će se predstavljanje knjige „Teološko-bioetičko vrjednovanje transhumanističke antropologije“ dr. sc. Odilona Singboa, sveučilišnog kapelana na Hrvatskom katoličkom sveučilištu,  koja je izišla ove godine u izdanju nakladničke kuće Kršćanska sadašnjost i Hrvatskog katoličkog sveučilišta.

Knjigu će predstaviti: prof. dr. sc. Tonči Matulić, doc. dr. sc. Anto Čartolovni, dr. sc. Stjepan Brebrić i sam autor dr. sc. Odilon Singbo.

Zbog poštivanja epidemioloških mjera nije moguće sudjelovati na misnom slavlju, ali se program iz dvorane „Bl. Alojzije kardinal Stepinac“ može pratiti preko YouTube kanala Hrvatskog katoličkog sveučilišta.

Knjigu dr. sc. Odilona-Gbènoukpo Singboa, Teološko-bioetičko vrjednovanje transhumanističke antropologije, od 28. 1. do 3. veljače 2021. moći će se kupiti po promotivnoj cijeni u knjižarama Kršćanske sadašnjosti, kao i u web knjižari.