Select Page

STUDIJI

Psihologija
Sociologija
Komunikologija

Knjižnica

Sveučilišna knjižnica

Međunarodna konferencija: Kultura nedjelje

KADA: 09.11.2018.
Na Hrvatskom katoličkom sveučilištu održat će se u petak 9. studenoga 2018. godine s početkom u 11 sati međunarodna konferencija “Kultura nedjelje”.
 
Cijenjeni skup pozdravit će predstavnik domaćina Hrvatskog katoličkog sveučilišta te u ime organizatora predstavnik Hrvatskog saveza za nedjelju, predstavnik Zaklade Konrad Adenauer, predstavnik Hrvatske udruge poslodavaca i predstavnik Ministarstva gospodarstva.
 

Na konferenciji sudjeluju Marijana Petir, hrvatska zastupnica u EU-parlamentu, Franz-Dieter Fischbach, European Sunday Alliance iz Bruxelessa (Belgija), Gabriele Kienesberger, Austrijski Katolički radnički pokret, Austrijski savez za slobodnu nedjelju iz Beča (Austrijae i izv. prof. dr. sc. Zdenko Babić, Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

U diskusiji na temu “Slobodno vrijeme i gospodarski napredak i održivost” sudjelovat će predstavnici Hrvatske udruga poslodavaca, Hrvatske obrtnička komora, Hrvatske gospodarske komore, dok će o temi “Stanje odnosa rada i privatnog života zaposlenika u Hrvatskoj” govoriti predstavnici trgovačkih lanaca u Hrvatskoj kao što su NTL, Pevec, Tommy, Studenac, Spar, Lidl i drugi. Gospodin Marko Miličević  govorit će o iskustvu općine Ivankovo.