Select Page

STUDIJI

Psihologija
Sociologija
Komunikologija

Knjižnica

Sveučilišna knjižnica

HKS u Tjednu psihologije: studenti i nastavnici zajedno

KADA: 21.02.2020.

 

Odjel za psihologiju i ove će se godine priključiti obilježavanju 13. tjedna psihologije u Hrvatskoj. Program će se održati 21. i 24. veljače 2020. na Hrvatskom katoličkom sveučilištu. U petak 21. veljače program počinje u 11 sati, a posjetitelji će moći prisustvovati predavanjima i radionicama s temama vezanim uz izazove korištenja digitalnih tehnologija u obitelji, temama iz područja sportske psihologije te predavanjem o romantičnim vezama. U ponedjeljak 24. veljače u periodu od 17 do 20 sati posjetitelji će se moći upoznati s poznatim eksperimentima u psihologiju, poznatim psiholozima te mitovima i istinama o psihologiji.  

Tjedan psihologije je događanje koje od 2008. godine organizira Hrvatsko psihološko društvo u suradnji s Hrvatskom psihološkom komorom, a u sklopu kojeg se provode brojne radionice, predavanja i seminari na području cijele Republike Hrvatske. 

Iznimno nam je drago što se Odjel za psihologiju i ove godine priključio u obilježavanje Tjedna psihologije u Hrvatskoj. Nadamo se da ćete pronaći nešto za sebe u raznolikom programu koje su nastavnici i studenti Odjela za psihologiju pripremili.  

Vidimo se na HKS-u 21. i 24. veljače!