Select Page

STUDIJI

Psihologija
Sociologija
Komunikologija

Knjižnica

Sveučilišna knjižnica

2. stručno usavršavanje za stručno-pedagoške timove u katoličkim školama

KADA: 25.11.2016.

U petak 25. studenoga 2016. godine s početkom u 9 sati na Hrvatskom katoličkom sveučilištu u dvorani „Blaženi Alojzije kard. Stepinac“ održat će se 2. stručno usavršavanje za stručno-pedagoške timove u katoličkim školama.

Pratitelji učitelja na putu učenja – Stručni suradnik – graditelj identiteta katoličke škole  tema je ovogodišnjeg seminara u organizaciji Nacionalnog ureda HBK za katoličke škole, Hrvatskog katoličkog sveučilišta i Agencije za odgoj i obrazovanje.

Na stručnom usavršavanju u ime Nacionalnog ureda HBK za katoličke škole obratit će se Ivana Petrak, voditeljica Ureda, u ime Hrvatskog katoličkog sveučilišta prof. dr. sc. Gordan Črpić, prorektor za organizaciju i poslovanje Hrvatskog katoličkog sveučilišta,  a u ime AZOO mr. sc. Gordana Barudžija, viša savjetnica

Važno je napomenuti kako u Hrvatskoj djeluje 21 katolička škola od toga 12 srednjih i 9 osnovnih škola. Seminar i radionice u sklopu ovog stručnog usavršavanja svakako će unaprijediti znanja i vještine svih polaznika ovog jednodnevnog programa koji drugu godinu zaredom okuplja sve veći broj polaznika.

Program seminara dostupan je na linku.