Hrvatsko katoličko sveučilište priređuje fotografski natječaj na temu PUTOVANJA. Pozivamo sve redovite i izvanredne studente HKS-a da se uključe u fotografski natječaj, izraze svoju kreativnost i prikažu svoje fotografsko umijeće.

Natječaj traje od 20. travnja do 12. svibnja 2017. godine. Dvadeset najboljih fotografija bit će izrađeno i izloženo na Hrvatskom katoličkom sveučilištu. Na otvorenju izložbe, bit će uručene nagrade pobjednicima.

Financijsku potporu za postavljanje izložbe i vrijedne nagrade za prve tri najbolje fotografije u iznosu od  1200 kuna za prvo mjesto, 900 kuna za drugo mjesto i 600 kuna za treće mjesto osigurala je, na čemu zahvaljujemo u ime cijele naše akademske zajednice,  Župa Naše Gospe Kraljice Hrvata iz Toronta u Kanadi. 

Uz članove Povjerenstva iz naše akademske zajednice, na čelu s predsjednikom Povjerenstva dr. sc. Krunoslavom Novakom, fotografije natjecatelja ocijenjivat će kao i prošle godine kanadski fotograf hrvatskih korijena Nikola Bilić iz Toronta u Kanadi. 

Cijeli Tekst foto natječaja i Prijavni obrazac nalazi se na pridruženim linkovima. 

Svoje prijave studenti šalju e-mailom na adresu: foto@unicath.hr

 

Sretno! 

 

Foto: http://bit.ly/2pGj7kR

 

Hrvatsko katoličko sveučilište