Sjednicu je otvorio predsjednik Studentskog zbora Ante Ivišić 26. listopada 2017. godine.

Sjednici se na početku pridružio Darko Štaudinger, prof. koji nas je uputio u planove o nogometu i odbojci na Sveučilištu te nas zamolio da uključivanje u organizaciju Smotre sveučilišta između 23. i 26. studenoga 2017. godine

  • Prva točka dnevnog reda bila je Smotra sveučilišta u Studentskom centru. Gospodin Darko Štaudinger zamolio je Studentski zbor da se uključi u organizaciju predstavljanja našeg Sveučilišta na Smotri kroz sastanke s pročelnicima odjela, dogovora oko prepoznatljivosti odjela/studija, dogovora o razdvajanju identiteta HKS-a od identiteta Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Zagrebu te oko organizacije promotivnih materijala poput balona.
  • Druga točka dnevnog reda bila je Brucošijada Hrvatskog katoličkog sveučilišta. Potvrdili smo datum brucošijade 9. Studenoga u Žabcu u Jarunskoj ulici 5. Također, smo potvrdili dogovor oko fotografa i narudžbe 470 narukvica, instagram okvira za fotografiranje i odbili smo prijedlog Mirte Raguž za naručivanje Fotkaone.
  • Treća točka dnevnog reda bio je dogovor oko izbora za predstavnika godine. Dogovoreno je da će svatko provesti izbore za predstavnika na svome odjelu uz konzultaciju s voditeljima godina. Uslijedilo je glasovanje o tome mogu li članovi SZ-a ujedno biti i predstavnici svojih godina. S 5 glasova za i 3 glasa protiv izglasano je da članovi SZ-a ne mogu ujedno biti i predstavnici svojih godina. Također je dogovoreno da će se izbori održati tjedan iza brucošijade.
  • Četvrta točka dnevnog reda bio je “teambuilding” SZ-a. Predsjednik Ante Ivišić predložio je teambuilding i mogućnost financijske potpore Sveučilišta za njega i najavio da će se o tome detaljno raspravljati na narednim sjednicama.

 

 

Hrvatsko katoličko sveučilište