Dobro nam došli na Dan otvorenih vrata!

Hrvatsko katoličko sveučilište u petak  16. studenoga 2018. godine od 10 do 18 sati s radošću otvara vrata svih svojih predavaonica, laboratorija, dvorana, ureda i očekuje svoje posjetitelje. Na našem Sveučilištu djeluje pet odjela: Odjel za povijest, Odjel za sociologiju, Odjel za psihologiju, Odjel za sestrinstvo i Odjel za komunikologiju. Studenti i profesori na našim Odjelima pripremili su programe koji će biti poučni i zabavni svima koji petak odluče provesti na našem Sveučilištu.

Naši odjeli su kao i na Danu otvorenih vrata HKS-a u svibnju ove godine organizirali puno zanimljivih programa koji će vam dati uvid u rad, izvođenje nastave, učenje, druženje, sportske, duhovne i druge aktivnosti na našem Sveučilištu. I ovaj ćete put zaigrati kartašku igru marijaš, sudjelovati u kvizovima, sudjelovati na radionici na temu mode, napisati test iz povijesti, snimiti video uradak s našim komunikolozima, naučiti o pružanju prve pomoći ili u Laboratoriju za psihologijska istraživanja sudjelovati u radionicama naših Odjela za psihologiju i Odjela za sociologiju. Pripremili smo i prezentaciju o Sveučilištu tijekom koje ćete nas moći upoznati i kroz riječi i sliku. 

Posebnost ovog Dana otvorenih vrata što posjetitelji mogu aktivno sudjelovati na nastavi Odjela za povijest u novoj zgradi na Kampusu. Detalji se nalaze u programu

Pripremili smo raznolik program i očekujemo Vas otvorenih vrata i srca. Dobro nam došli!

Radujemo se susretu s Vama!

Novosti

Znanje za cijeli život

Hrvatsko katoličko sveučilište mjesto je stjecanja različitih znanja i vještina u službi osobe, hrvatskog društva i Crkve.
prof. dr. sc. Željko Tanjić, rektor HKS-a

Budi dio mreže katoličkih sveučilišta u svijetu!

Hrvatsko katoličko sveučilište od osnutaka njeguje dobru suradnju s brojnim sveučilištima u inozemstu. Članica je Međunarodne federacije katoličkih sveučilišta (FIUC) i Europske federacije katoličkih sveučilišta (FUCE).