Predsjednik Studentskog zbora, Ante Ivišić, otvorio je sjednicu u 11:36. Predložene točke dnevnog reda:

  1. Božićno druženje uz kviz
  2. Izbori za Senat
  3. Pisanje e-mailova
  4. Studentsko putovanje

 

Prva točka dnevnog reda bila je organizacija božićnog kviza i druženja studenata Hrvatskog katoličkog sveučilišta. Članovi SZ-a dogovarali su se oko hrane i pića, dodatnog programa uz kviz, veličini grupa za kviz, dodatnih bodova, broja pitanja i nagrada za prva tri mjesta. Nakon rasprave dogovoreno je da ćemo studente ponuditi hranom i pićem, da će grupe biti od 5 do 7 članova, da će kviz biti u tri kruga, a u svakom krugu će se smanjivati broj pitanja i grupa jer će grupe s najmanjim brojem bodova ispadati. Članovi su se dogovorili da će prva nagrada biti ručak u vrijednosti od 500 kn, druga nagrada ulaznice za kino te treća nagrada slatkiši. Također, dogovoreno je da će kviz voditi Mirta Raguž i Tomislav Smolčić. Dogovoreno je da će SZ poslati mail u kojem će sveučilišnu zajednicu obavijestiti o božićnom druženju uz kviz.

Druga točka dnevnog reda bili su izbori za Senat, predstavnik preddiplomskih studija u Senatu, nakon izbora, postao je Ante Ivišić, no kod izbora predstavnika u Senatu za diplomske studije došlo je do izjednačenja između Mirele Lončar i Matee Škomrlj i nakon dva kruga glasovanja. Zbog toga je SZ odlučio raspisati izbore među svim studentima diplomskih studija kako bismo dobili predstavnika u Senatu. Dogovoreno je da će se izbori raspisati za utorak 19.12.2017.

Treća točka dnevnog reda bila je pisanje službenih e-mailova Studentskog zbora nakon žalbi iz pojedinih odjela zbog sadržaja e-maila o pozivu na Božićnu akademiju. Utvrđeno je kako ćemo prije slanja službenih e-mailova razgovarati ponajprije o vrsti događaja (formalno/neformalno) te da će nakon toga Mirta Raguž sastavljati tekst e-maila kojeg će, prije slanja, provjeriti zajednički svi članovi SZ-a.

Posljednja točka dnevnog reda bila je organizacija studentskog putovanja za što je zadužena Mirela Lončar koja mora pronaći ponude. Također, predloženo je da putovanje bude početkom ožujka te da se nakon dobivanja nekoliko ponuda, studentima pošalje anketa da odluče gdje bi najviše voljeli putovati.