Studiraj povijest
obrnutim redoslijedom, od suvremenosti do najstarijih vremena

Mijenjaj svijet svojim znanjem, upiši povijest na Hrvatskom katoličkom sveučilištu. Postani dio malog dinamičnog Sveučilišta s najmodernijom opremom, sveučilišnim kampusom u centru Zagreba, pristupačnim nastavnicima i malim studentskim grupama. Naši studenti nagrađivani su i cijenjeni. Evo i dokaza za to! Veronika osim što je diplomirala na Odjelu za povijest, diplomirala je i na Odjelu za komunikologiju.
Informaciju o preddiplomskom sveučilišnom studiju Povijest saznaj u brošuri za buduće studente.

Više…

Studiraj psihologiju
po uzoru na studije na uglednim europskim i američkim, posebice
katoličkim, sveučilištima

Oduvijek sanjaš o studiju psihologije? Upiši smjer broj 1 sa svojeg popisa želja i postani dio malog dinamičnog Sveučilišta s najmodernijom opremom, sveučilišnim kampusom u centru Zagreba, pristupačnim nastavnicima i malim studentskim grupama. Informaciju o preddiplomskom sveučilišnom studiju Psihologija saznaj u brošuri za buduće studente.

> više

Studiraj sociologiju
i promjene u društvu učini predmetom svog istraživanja

Današnje moderno društvo nemoguće je zamisliti bez sociologije. Društvo je uz nove tehnologije ubrzano, neprestano se mijenja kroz sve bržu interakciju i sve kompleksnije socijalne mreže. Našim budućim studentima, osim rada u malim grupama, nudimo mogućnost terenske nastave, kolegije povezane sa svakodnevnim događanjima u društvu, mogućnost studiranja na partnerskim sveučilištima u sklopu programa mobilnosti i interdisciplinarnost koja je neophodna za tržište rada.
Informaciju o preddiplomskom sveučilišnom studiju Sociologija saznaj u brošuri za buduće studente.

> više

Studiraj sestrinstvo 
i stekni teorijska i praktična znanja koja će ti omogućiti samostalnost u pružanju zdrastvene skrbi

Kako se oba studija sestrinstva, redoviti i izvanredni, odvijaju u sklopu katolički integriranog sveučilišta, studenti će dobiti jedinstvenu priliku stjecanja biomedicinskih znanja ne samo kroz prizmu sestrinstva kao zdravstvene struke, već i društvene discipline koja se skrbi za čovjeka, i to onog najranjivijeg – bolesnog čovjeka. Stoga će kolegiji iz područja teologije, filozofije i etike u sestrinstvu, kao i zdravstvene psihologije i mentalnog zdravlja, s osobitim naglaskom na palijativnoj medicini, omogućiti nešto drukčije profiliranje sestrinstva od onoga kakvo se do sada nudilo u hrvatskom obrazovnom sustavu.
Informaciju o preddiplomskom sveučilišnom studiju Sestrinstvo saznaj u brošuri za buduće studente.

> više

Studiraj komunikologiju
i prateći suvremene trendove u znanosti, primijeni ih u praksi i aktivno sudjeluj u medijskom oblikovanju stvarnosti

Studij komunikologije omoguava studentima uvid u suvremene teorijske spoznaje komunikacijskih znanosti te ih osposobljava za profesionalno korištenje medijai rad u medijskim ustanovama. Naši studenti komunikologije pravi su filmski znalci, organiziraju sjajna događanja, aktivni su i često nagrađivani.
Informaciju o preddiplomskom sveučilišnom studiju Komunikologija saznaj u brošuri za buduće studente.

> više

Studiraj medicinu
po uzoru na tradiciju obrazovanja budućih liječnika na katoličkim sveučilištima diljem Europe i svijeta

Upisati studij medicine na Hrvatskom katoličkom sveučilištu znači postati dijelom projekta odgoja i formacije budućih liječnika kao i dijelom istraživanja koje provodi Sveučilište kako bi se školovali liječnici koji su sposobni kombinirati profesionalnost, kompetentnost i osjetljivost za čovjeka jer, kako je rekao papa Franjo: “Medicina je, po definiciji, služenje ljudskom životu. Stoga je nezaobilazno shvaćanje osobe u njezinoj duhovnoj i materijalnoj cjelovitosti, u njezinoj individualnoj i društvenoj
dimenziji. Medicina je u službi čovjeka, cijeloga čovjeka, svakog čovjeka.”
Informaciju o integriranom preddiplomskom i diplomskom sveučilišnom studiju Medicina saznaj u brošuri za buduće studente.

> više

Na Hrvatskom katoličkom sveučilištu nikad nisi sam jer #hkszajednosmojaci

Upisi na preddiplomske sveučilišne studije u akademskoj godini 2021./2022.

Čestitamo vam na vašem odabiru!
Želimo vam dobrodošlicu na Hrvatsko katoličko sveučilište!

Imate li kakvih pitanja ili nedoumica kontaktirajte našu Službu za studijska pitanja.
E-mail: studentska.sluzba@unicath.hr i telefon: 01 3706 613 ili 610

Sve informacije o upisu na I. godinu preddiplomskih sveučilišnih studija Komunikologija, Povijest, Povijest (dvopredmetni), Psihologija, Sestrinstvo, Sociologija i Sociologija (dvopredmetni) u akademskoj godini 2021./2022. pratite na poveznici.

> više

Preddiplomski studij traje tri godine. Izgleda da je to puno vremena, ali nije!. Sve je lakše jer smo tu za tebe #hkszajednosmojaci

Hrvatsko katoličko sveučilište