Budi unicath.an* studiraj na Hrvatskom katoličkom sveučilištu nova je promotivna kampanja Hrvatskog katoličkog sveučilišta kojom se želi privući nove studente za upis u novu akademsku godinu 2021./2022.

Cilj kampanje je informirati mlade, posebno maturante, o sveučilišnim studijima povijesti, sociologije, psihologije, komunikologije i sestrinstva na Hrvatskom katoličkom sveučilištu i pozvati ih da za mjesto svog studiranja odaberu upravo naše Sveučilište.

Studirati na Hrvatskom katoličkom sveučilištu znači postati dio svjetske obitelji katoličkih sveučilišta, dio mladog dinamičnog Sveučilišta sa sveučilišnim kampusom u zapadnom dijelu Zagreba, vrsnim nastavnicima i malim studentskim grupama.

Našim budućim studentima, u duhu poslanja katoličkih sveučilišta, osim rada u malim grupama, nude se  kolegiji povezani sa svakodnevnim događanjima u društvu, interdisciplinarnost koja je neophodna za tržište rada, mogućnost terenske nastave, stalna usavršavanja, stipendije kao i mogućnost studiranja na partnerskim sveučilištima u sklopu programa mobilnosti.

„Ponosni smo na naše studente koji su doista unicath.ni! Svaki je od njih jedinstven, unikatan. Osim što su izvrsni i odlični u studiju, oni su kreativni  i aktivni te svoje talente, znanja i vještine stavljaju na raspolaganje zajednici u kojoj žive i djeluju. Osvojili su mnoge pa i svjetske nagrade, napisali najbolje diplomske radove u Hrvatskoj, studiraju u sklopu Erasmus+ programa na našim partnerskim sveučilištima, vrhunski su sportaši, vrsni kreativci, nesebični volonteri, aktivni u svojim župama i drugim zajednicama,  rade u medijima, razvijaju sami svoje poslove, rade u zdrastvenim ustanovama i još mnogo toga. Pozivam maturante da iskoriste dobrobiti onlinea i  pronađu informacije o preddiplomskim sveučilišnim studijima na našim mrežnim stranicama, ali i informacije o našem Sveučilištu na društvenim mrežama Facebook i Instagram kao i na Youtube kanalu našeg Sveučilišta. Veća sada se radujemo njihovom upisu i novoj akademskoj godini 2021./2022.“- rekao je rektor Hrvatskog katoličkom sveučilišta prof. dr. sc. Željko Tanjić

Sve informacije o  upisima na Hrvatsko katoličko sveučilište u akademsku godinu 2021./2022 potražite na poveznici upisi, a informacije o preddiplomskim sveučilišnim studijima povijesti, psihologije, sociologije, komunikologije i sestrinstva dostupne su mrežnoj stranici  izrađenoj za naše buduće unicath.ne* studentice i studente.

Priče o našim studentima:
Zašto volim povijest?
Sestre Kalaus preporučaju HKS
Studiraj sociologiju na HKS-u
Spremno služiti čovjeku
Kako smo proslavili Dan Odjela za komunikologiju
Lean On Me #HKSZajednosmojaci
Promocija sveučilišnih prvostupnika