Na godišnjoj skupštini Hrvatskog društva katoličkih novinara, održanoj u petak 12. veljače 2020. putem Zoom platforme, dodijeljene su nagrade natječaja za mlade novinare do navršene 30. godine starosti. Tema natječaja bila je “Solidarnost u doba pandemije”, a studentica prve godine preddiplomskog studija komunikologije Elena Pušeljić osvojila je visoko drugo mjesto sa svojim tekstom “Grad koji se ne predaje”. 

Valja istaknuti kako je Hrvatsko društvo katoličkih novinara najuspjelije radove ove godine i novčano nagradilo te da je kolegica Pušeljić uvjerljivo najmlađa među prvo troje nagrađenih. U svojem obraćanju zahvalila je stručnom sudu na prepoznatom trudu, kolegama i prijateljima sa Sveučilišta na podršci te asistentici na Odjelu za komunikologiju Matei Vidulić na poticaju i mentorstvu. 

Ovogodišnji natječaj zabilježio je velik odaziv studenata s Odjela za komunikologiju tako da su, uz Elenu, na natječaju sudjelovali studenti prve godine preddiplomskog studija Doris Božičević, Nicole Juričić, Laura Lazić, Matea Mihalj Nikola Topolovec, student druge godine preddiplomskog studija Kristijan Jalšić te studentica treće godine preddiplomskog studija Magdalena Magdić.