Koliko im stipendije Stipendijskog fonda “Marko Franović” i Hrvatskog katoličkog sveučilišta znače za život, rad i daljnje studiranje, u nekoliko rečenica rekli su nam naši stipendisti za akademsku godinu 2018./2019.

Paula Zujić

Zahvalna sam zbog dobivene stipendije koja u životu studenta pravi veliku razliku i olakšava mu put koji je pred njim. Osim financijske dimenzije u koju ona unosi znatno olakšanje, stipendija je priznanje koje mi na simboličkoj razini znači puno jer je potvrda rada i truda te „vjetar u leđa“ za situacije i izazove s kojima ću se u narednim godinama suočiti. 

Anamaria Malešević

Lijepo je znati da se trud isplati, te da je on prepoznat i nagrađen. Stipendija nas i obavezuje na daljnje postizanje izvrsnih rezultata, ne samo tokom studija već i po njegovom završetku koji se meni osobno bliži.

Andrija Piskać

Ova stipendija ujedno služi i kao poticaj za daljnju izvrsnost i predanost svome studiju te sam iznimno počašćen dobitkom iste.

Jakov Blagojević
Iznimna mi je čast biti dobitnikom ove stipendije i nastojat ću je što kvalitenije iskoristiti kako bih svojim roditeljima olakšao moje studiranje i boravak u Zagrebu.
Josip Strčić
Ovakav poticaj dao je novi zanos u mom studiranju te ću tako dobivena sredstva razborito koristiti za dodatno ulaganje u svoje obrazovanje.
Kristijan Žibrat
Dobivanje stipendije Hrvatskog katoličkog sveučilišta potiče me da i dalje napredujem  u postizanju akademske izvrsnosti. Također, potiče me da se razvijam i napredujem kao član društva koji značajno doprinosi vlastitoj zajednici.
Lucija Cvitanović
Dobivanje stipendije Hrvatskog katoličkog sveučilišta mi jako puno znači jer mi na jedan način pokazujete da cijenite moj status vrhunske sportašice. Nadalje, jako sam Vam zahvalna jer vidim da ste voljni dati mi podršku kroz stipendiranje kako bih lakše obavljala svoje akademske i sportske obveze.
 
Lucija Dorotić
Ova stipendija za mene znači usmjerenost pažnje na studiranje, na trenutni primarni cilj u mom životu, stoga još jednom zahvaljujem.
 
Madlen Lipić
Stipendija mi pruža dodatnu motivaciju u učenju, pogotovo u ovo vrijeme kolokvija koje je u tijeku. Na osobnom nivou, stipendija mi je izuzetno podigla samopouzdanje
 
Marija Opačak
 
Veseli me biti dijelom ovog sveučilišta i znati da postoji netko tko cijeni trud i zalaganje studenata te primjećuje poteškoće koje ih mogu snaći. Nažalost danas nije dovoljno samo biti predan student koji ima želju za uspjehom kako bi završio studij, stoga vam od srca zahvaljujem na iskrenom razumjevanju i nesebičnoj potpori.
 
Marija Rusan

Sigurna sam da će mi ovo biti motivacija da i ove godine dam sve od sebe jer unatoč tome što ponekad nije lagano, vjerujem da se svaka žrtva i trud prije ili kasnije nagrade.

Marija Tomas

Drago mi je i naravno da će mi biti od velike pomoći svakog mjeseca za džeparac i moje druge potrebe. Još uvijek sam iznenađena te vam se puno zahvaljujem na danoj stipendiji!

Matea Jurić

Iako će mi pomoći da posljednju godinu studija završim s manje financijskih opterećenja, stipendija će mi ipak, u svojoj suštini, biti vjetar u leđa za daljnje napredovanje i djelovanje na ponos roditeljima i prijateljima, ali i samom Sveučilištu.

Mirela Lončar

Iskoristila bih ovu priliku da zahvalim Sveučilištu što su me odabrali u kategoriji za  izvrsnost, ali  i Vama gospodine Franoviću za vašu velikodušnost i nesebično pomaganje Sveučilištu koje u svakom trenutku brine za svoje studente te njihov trud, rad i akademsku izvrsnost nagrađuje.

Nikolina Čoko

Stipendija mi mnogo znači jer će mi omogućiti kvalitetniji nastavak studija i još jedan novi poticaj i novu motivaciju za daljnji rad i mnoga nova usavršavanja tijekom mojega studijskog putovanja.

 

 

 

Hrvatsko katoličko sveučilište