Upisi u diplomske sveučilišne studije povijesti psihologije i sociologije održat će se u ponedjeljak 19. listopada 2015. u Informatičkoj učionici (1. kat lijevo). Pristupnici će upisu pristupati prema Rasporedu upisa u diplomske studije.

Pristupnici su upisu dužni pristupiti isključivo osobno i u terminu koji im je dodijeljen Rasporedom upisa u diplomske studije. Rasporedu upisa u diplomske studije možete pristupiti putem niže priloženog linka:

Raspored upisa u diplomske studije

Prilikom pristupanja upisu pristupnici su dužni dostaviti sljedeće dokumente:

  • Dokaz o uplati troškova upisa u iznosu od 700,00 Kn

(Trošak upisa u iznosu od 700,00 kn pristupnici su dužni uplatiti na IBAN račun Hrvatskog katoličkog sveučilišta: HR1123400091110353987 u poziv na broj upisuje se OIB pristupnika, a opis plaćanja: trošak upisa sociologija).

  • Presliku osobne iskaznice
  • Potvrdu o prebivalištu (donose ju samo pristupnici sa prebivalištem izvan Grada Zagreba)
  • Potvrdu o osobnom identifikacijskom broju (Potvrdu donose samo pristupnici koji ne posjeduju osobnu iskaznicu sa upisanim OIB-om.)
  • Jednu fotografiju (4×6 cm)

Prilikom pristupanja upisu pristupnici će se i fotografirati za studentske iskaznice i izvršiti odabir izbornih predmeta zimskog semestra ak. g. 2015./2016. Napominjemo da pristupnici fotografiranju za studentsku iskaznicu mogu pristupiti isključivo nakon izvršenog upisa a u periodu od 10 do 12 sati. Fotografiranje će se održati Informatičkoj službi (Ured 009).

 

Hrvatsko katoličko sveučilište