stude

 

 

Pozivaju se studenti Hrvatskog katoličkog sveučilišta na IV. studentsko hodočašće u Mariju Bistricu u nedjelju 8. lipnja 2014. godine. 

Predvoditelj misnog slavlja je studentski kapelan don Damir Stojić. U Mariju Bistricu ove godine hodočastimo pod geslom “‘Ne bojte se! Otvorite širom vrata Kristu!” (sv. Ivan Pavao II.).

Molimo Vas da se prijavite na listu u Studentskoj službi (radi lakše organizacije) najkasnije do četvrtka 5. lipnja 2014. u 13 sati. 

 

Hodočastiti možete na tri načina: 

a) pješice s bratom Draženom Marijom Vargaševićem
Polazak u subotu 7. lipnja 2014. kod Tunela na Sljemenu (tramvaj broj 15) u 16 sati. Povratak autobusom iz Marije Bistrice za Zagreb. Dogovor s bratom Draženom na e-mail:  bdrazenMarija@unicath.hr 

b) biciklima s velečasnim Krunoslavom Novakom
Polazak iz Maksimira (Dinamov stadion) u nedjelju 8. lipnja 2014. u 6 sati ujutro. Dogovor s velečasnim Krunom na e-mail: krunoslav.novak@unicath.hr.

c) s Koordinacijom studentskih zavičajnih udruga: 

Organizator ovogodišnjeg hodočašća je Koordinacija studentskih zavičajnih udruga (19 udruga) Sveučilišta u Zagrebu uz potporu Ureda za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije i Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu. Inicijator hodočašća je Udruga zagorskih studenata.
Karte za IV. SHMB možete nabaviti danas u SC-u od 11-14h, SD Stjepan Radić od 18-21h.

Raspored prijava i prodaje karata za slijedeći tjedan:
Studentski centar, od ponedjeljka do petka (11-14h)
SD Stjepan Radić, od ponedjeljka do petka (18-21h)
SD Cvjetno naselje, od utorka do petka (17-20h)

Na prodajnom mjestu se također možete predbilježiti za majicu.

 

Više informacija na Facebook stranici studentskog hodočašća ili na Pastoralu mladih.   

 

 

Hrvatsko katoličko sveučilište