Rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta prof. dr. sc. Željko Tanjić boravio je drugi put u Kanadi u župi Hrvatskih mučenika u Mississaugi od 11. do 24. veljače 2014. godine.
Tijekom svog boravka rektor Tanjić je imao više susreta s hrvatskim iseljenicima i predstavnicima raznih hrvatsko-kanadskih institucija.
Zajedno s pomoćnim biskupom zagrebačkim i prvim rektorom Hrvatskog katoličkog sveučilišta mons. Ivanom Šaškom sudjelovao je 16. veljače u proslavi Stepinčeva u Missisaugi kao i u slavlju sakramenta potvrde u subotu 15. veljače. Oba slavlja predvodio je mons. Ivan Šaško.
Župnik vlč. Ivica Reparinac organizirao je sa svojim župljanima i dva dobrotvorna susreta: dobrotovornu večeru i ručak na kojima se okupilo oko 300 gostiju koji su svojim darom rado podržali rad našeg Sveučilišta. Na tim su susretima biskup Šaško i rektor Tanjić predstavili rad Hrvatskog katoličkog sveučilišta, zahvalili župniku vlč. Reparincu na njegovoj zauzetosti oko promicanja Hrvatskog katoličkog sveučilišta u Kanadi te posebno hvala izrekli svim darovateljima koji su svojim prilogom podržali rad našeg Sveučilišta.

 

 

Hrvatsko katoličko sveučilište