Aktivnosti profesora

HKS na Psihošpanciru

Psihošpancir Varaždin-Velika

U okviru obilježavanja Tjedna psihologije u Varaždinu je i ove godine 17. i 18. veljače održan Psihošpancir. U programu je aktivno sudjelovala i doc. dr. sc. Ljiljana Pačić-Turk s Odjela za psihologiju koja je kao sudionik Okruglog stola „Sve što ste željeli znati o studiju psihologije“ predstavila studij psihologije na Hrvatskom katoličkom sveučilištu te također održala i predavanje „Neuropsihologijska rehabilitacija – kako se bolje i brže oporaviti nakon mozgovnog oštećenja“.

Na Psihošpanciru sudjelovale su s Odjela za sestrinstvo pročelnica doc. dr. sc. Marta Čivljak s temom “Uloga zdravstvenih radnika u promicanju nepuüenja i podrüci kod odvikavanja” i mr. sc. Renata Marđetko s temom “Snaga medicinskih sestara snaga je razvoja palijativne skrbi u Hrvatskoj”.

Psihošpancir obilježila je i 543. Milenijska fotografija Šime Strikomana.


Prethodne objave:

 • Predavanje dr. sc. Galovića na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu

  Dr. sc. Filip Galović s Odjela za sociologiju Hrvatskoga katoličkoga sveučilišta održao je u utorak 21. veljače 2017. predavanje doktorandima s Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu.

  ... Više
 • Erasmus+ Strategic Partnership

  Dr. sc. Anto Čartolovni poslijedoktorand na Katedri za teologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta sudjelovat će u Erasmus+ Strategic Partnership projektu čija je tema: Enhancing Nurses Competence in Providing Spiritual care through Innovative Education and Compassionate care (EPICC), 2016.-2019. Čestitamo našem kolegi i želimo mu puno uspjeha.

  ... Više
 • Pod znamenjem propetoga lava: Povijest knezova Babonića do kraja 14. stoljeća

  Doc. dr. sc. Hrvoje Kekez sa Odjela za povijest Hrvatskog katoličkog sveučilišta objavio je znanstvenu monografiju „Pod znamenjem propetoga lava: Povijest knezova Babonića do kraja 14. stoljeća“. U njoj je obrađen niz historiografskih pitanja povijesnog razvitka ove značajne magnatske obitelji srednjovjekovne Slavonije. Tako je u knjizi autor problematizirao porijeklo i povijesni razvoj knezova Babonića i […]

  ... Više
 • Radionica: Uvod u strukturalno modeliranje u Mplusu

  Odjel za psihologiju organizira radionicu Uvod u strukturalno modeliranje u Mplusu, koju će voditi Marijana Matijaš, mag. psych. Modeliranje strukturalnim jednadžbama (SEM) je širok i općeniti pristup kojim se provjeravaju pretpostavke o odnosima između opaženih i latentnih varijabli. Cilj ove radionice je upoznati sudionike s osnovama rada u Mplus programu koji omogućava testiranje različitih modela […]

  ... Više

Arhiva

Novosti i obavijesti

Najave događanja