Aktivnosti profesora

Obilježen je Tjedan psihologije na HKS-u

Hrvatsko psihološko društvo u suradnji s Hrvatskom psihološkom komorom organizira obilježavanje Tjedna psihologije. Ovogodišnje, jedanaesto po redu izdanje Tjedna psihologije, održat će se u razdoblju od 19. do 25. veljače nizom predavanja, radionica i seminara u cijeloj Hrvatskoj. Drugu godinu za redom Odjel za psihologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta pridružuje se obilježavanju Tjedna psihologije pod nazivom – HKS u Tjednu psihologije: studenti i nastavnici zajedno. Jednodnevnim bogatim programom, u petak 23. veljače 2018. godine, profesori i studenti Odjela za psihologiju obilježili su Tjedan psihologije. Pozdravne riječi uputio je rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta prof. dr. sc. željko Tanjić i pročelnica Odjela za psihologiju doc. dr. sc. Ljiljana Pačić Turk, a nakon toga uslijedila su prva predavanja i radionice koje će trajati sve do 21h.

 

 

 

 

 

 


Prethodne objave:

 • Gostujuće predavanje na “Almi mater”

  U subotu 17.2. doc. dr. sc. Ivan Balabanić s Odjela za sociologiju održao je gostujuće predavanje kod prof.dr.sc. Marija Plenkovića na Doktorskom studiju strateškog komunikacijskog menadžmenta na Sveučilištu Alma Mater Europea u Mariboru. Tema predavanja bila je metodološka razrada problema istraživanja pri prijavi teme doktorske disertacije.

  ... Više
 • Susret Rektora HKS-a i Predsjednika Društva hrvatskih književnika

  U srijedu 14. veljače 2018. godine rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta prof. dr. sc. Željko Tanjić susreo se s predsjednikom Društva hrvatskih književnika gospodinom Đurom Vidmarovićem. Tijekom susreta upoznali su se s aktivnostima, razvojem i radom ovih dviju institucija, a bilo je govora i o međusobnoj suradnji.  

  ... Više
 • Prof. dr. sc. Emilio Marin o Splitskom evangelijaru

    Prorektor za međunarodnu suradnju prof. dr. sc. Emilio Marin u svom novom članku, u izdanju Hrvatske revije časopisa Matice hrvatske za društvena i kulturna pitanja, dao je osvrt na Splitski evangelijar.        

  ... Više
 • Obilježen je Svjetski dan bolesnika

  U nedjelju 11. veljače 2018. svetom misom i prigodnim programom na Hrvatskom katoličkom sveučilištu obilježen je Svjetski dan bolesnika. Svjetski dan bolesnika na Hrvatskom katoličkom sveučilištu organizirali su Hrvatska udruga medicinskih sestara i tehničara, Ogranak Zagreb, Hrvatska udruga medicinskih sestara, Hrvatsko katoličko liječničko društvo, Podružnica “Branimir Richter” Zagreb i Hrvatsko katoličko sveučilište. Misno slavlje predvodio je fra […]

  ... Više

Arhiva

Novosti i obavijesti

Najave događanja