Novosti

U Loboru predstavljen projekt „Obiteljska dinamika, zdravlje i dobrobit hrvatskih obitelji u svjetlu ratnih i poratnih iskustava”
U nedjelju, 25. kolovoza 2019. godine, u Svetištu Majke Božje Gorske u Loboru održano je 5. hodočašće branitelja sjeverozapadne Hrvatske. Hodočašću su prisustvovali pripadnici braniteljskih udruga i specijalne policije s područja Krapinsko-zagorske, Zagrebačke, Varaždinske i Sisačko-moslavačke županije. Tom prigodom na kraju svete mise, voditeljica projekta Martina Knežević i članica istraživačkog tima Ana Šeremet, predstavile su glavne ciljeve i svrhu projekta te izrazile želju za suradnjom i pozvale na uključivanje branitelja i njihovih obitelji s područja sjeverozapadne Hrvatske u ovaj projekt, kao i obitelji čiji članovi nisu aktivno sudjelovali u Domovinskom ratu....

Pročitaj više >

Članica istraživačkog tima Ana Šeremet sudjelovala je na ljetnoj školi „Trauma and resilience: Theory and practice from the Israeli experience”

Od 27. 6. do 11. 7. 2019. godine članica istraživačkog tima Ana Šeremet sudjelovala je na ljetnoj školi „Trauma and resilience: Theory and practice from the Israeli experience“ u organizaciji Hebrejskog sveučilišta u Jeruzalemu.

Pročitaj više >

U Vinkovcima predstavljen projekt „Obiteljska dinamika, zdravlje i dobrobit hrvatskih obitelji u svjetlu ratnih i poratnih iskustava”

U Vinkovcima je održana Koordinacija braniteljskih i stradalničkih udruga Vukovarsko-srijemske i Osječko-baranjske županije, na kojoj je predstavljen projekt Obiteljska dinamika, zdravlje i dobrobit hrvatskih obitelji u svjetlu ratnih i poratnih iskustava.

Pročitaj više >

Kontakti

 obitelj@unicath.hr

 +385(0)1 370 66 05

 Ilica 242, 10000 Zagreb