Budući studenti

U Hrvatskoj se povijest može studirati na osam mjesta. Kako odabrati koji je od tih studija najbolji za vas? Zaboravite na uspoređivanje programa. Pogledajte tko na tim studijima predaje onaj dio povijesti koji vas najviše zanima i zatim pročitajte neki članak koji su ti ljudi napisali.

quotesign

Što vam je važno pri odabiru studija? Kvaliteta studija?
Dobri profesori? Zanimljivi stil predavanja? Dobar smještaj i pristupačnost? Povezanost sa svijetom? Ugodna atmosfera? Uključenost u znanstvena istraživanja?
HKS ima baš sve od toga.

Kada ustanovite koga od njih najlakše čitate i razumijete, tada upišite studij na kojemu on radi: taj će vas profesor najbolje podučiti.

Što vam je važno pri odabiru studija? Kvaliteta studija? Dobri profesori? Zanimljivi stil predavanja? Dobar smještaj i pristupačnost? Povezanost sa svijetom? Ugodna atmosfera? Uključenost u znanstvena istraživanja? HKS ima baš sve od toga.

 

quotesign

Da, Hrvatsko katoličko sveučilište!
Odbacite predrasude: znanje i vjerovanje se međusobno ne isključuju.

Znate li koliko na svijetu ima katoličkih sveučilišta? Upisom na HKS postajete dijelom jedne jako, jako velike akademske obitelji.

Istina je da je Hrvatsko katoličko sveučilište najmlađe sveučilište u Hrvatskoj. Ali je isto tako istina da iza njega stoji tisuću godina katoličke sveučilišne tradicije.
Više od tisuću godina katoličke sveučilišne tradicije; više od tisuću katoličkih sveučilišta u svijetu. Mi znamo kako se to radi!

Da, Hrvatsko katoličko sveučilište! Odbacite predrasude: znanje i vjerovanje se međusobno ne isključuju.

 

 

Obavijesti studentima

Konzultacije

Raspored konzultacija izvođača nastave za zimski semestar akademske godine 2018./2019. možete preuzeti OVDJE.

Satnica

Satnicu HKS-a možete preuzeti OVDJE