Odjel za komunikologiju

Upiši komunikologiju na Hrvatskom katoličkom sveučilištu!

Oduvijek sanjaš o studiju komunikologije? Upiši smjer broj 1 sa svojeg popisa želja i postani dio malog dinamičnog Sveučilišta s najmodernijom opremom, sveučilišnim kampusom u centru Zagreba, pristupačnim nastavnicima i malim studentskim grupama.

PREUZMI BROŠURU

Preuzmi brošuru i provjeri:

  • prednosti studija na Hrvatskom katoličkom sveučilištu
  • detaljne informacije o preddiplomskom sveučilišnom studiju Komunikologija,
    uključujući izvedbeni plan, najčešće postavljana pitanja i načine plaćanja

 


Studenti o studiju komunikologije na HKS-u:

Iva Puljiz

Iva Puljiz

Zaista sam zadovoljna Sveučilištem i odjelom koji sam odabrala za svoje daljnje obrazovanje. Od rektora i profesora pa do svakog zaposlenika HKS-a, svi se trude da predavanja budu što kvalitetnija, a atmosfera ugodna i otvorena za dijalog. Brojne su mogućnosti i aktivnosti na raspolaganju te smo svi tu jedni za druge.

Amalija Koprivnjak

Amalija Koprivnjak

Kadgod me netko pita kako mi je na faksu, odgovaram bez sumnje da, doslovno, bolje ne može. Ta rečenica zaista opisuje moje iskustvo na Sveučilištu, iznad svega jer su profesori ti koji stvaraju i održavaju zdravu atmosferu na predavanjima i izvan njih. Volim znati da se mogu osloniti na profesore koji se uvijek trude biti na raspolaganju studentima.


Sveučilišni nastavnici o studiju komunikologije na HKS-u:

Ivan Uldrijan

dr. sc. Ivan Uldrijan, poslijedoktorand

Studenti često kažu da na Hrvatskom katoličkom sveučilištu nisu samo broj. To je točno — u njima uvijek gledamo cjelovite osobe. Na Odjelu za komunikologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta stalo nam je do kvalitetnih medija pa studentima nastojimo prenijeti profesionalna znanja i vještine kojima će budućnost novinarstva činiti svjetlijom.

Kristijan Sedak

Kristijan Sedak, mag. comm., asistent

Profesori s Odjela za komunikologiju od prvog dana i prvog predavanja na raspolaganje stavljaju svoje vrijeme i mailove kako bi svakom studentu olakšali rast u znanju i znanosti.
Studenti imaju veliku odgovornost, budući da ih svaki nastavnik dobro poznaje, ali i prava u tom otvorenom i transparentnom odnosu.