Select Page

Cjeloživotno učenje

Upisana nova generacija polaznika “Programa za stjecanje kompetencije nastavnika”

Uz poštivanje svih epidemioloških mjera danas je održan upis nove generacije polaznika Programa za stjecanje kompetencija nastavnika.
Hvala svim polaznicima na odabiru našeg Sveučilišta te vam zelimo puno uspjeha i Božjeg blagoslova u daljnjem radu. Veselimo se susretu s novim polaznicima.
Voditelj Programa, doc. dr. sc. Krunoslav Matešić, predstavio je polaznicima sve kolegije na Programu, njihove obveze i prava, te načine pohađanja nastave i izlaska na ispite. Uz voditelja Programa, na upisnom danu su bile i kolegica iz Službe za studentska pitanja, Zrinka Dukovski, te kolegica sa Odjela za administrativno-tehničku potporu izvođenja programa cjeloživotnog učenja, Maja Škvorc.

Podsjetimo, program je namijenjen polaznicima koji su stekli određenu kvalifikaciju završavanjem 6. ili 7. obrazovne razine sukladno Zakonu o HKO-u i koji namjeravaju raditi ili su dobili zaposlenje u odgojno-obrazovnoj instituciji, te polaznicima koji su stekli određenu kvalifikaciju završavanjem obrazovne razine 4.1., 4.2 i/ili 5. sukladno Zakonu o HKO-u i koji namjeravaju raditi ili su dobili zaposlenje u odgojno-obrazovnoj instituciji za vođenje praktične nastave i vježbi, te strukovne učitelje i suradnike u nastavi.

Prethodne objave:

 • Objavljen raspored ispita

  U petak 29. siječnja 2021. objavljeni su termini ispita za polaznika Programa za stjecanje kompetencija nastavnika i stjecanje kompetencija za rad u odgojno-obrazovnoj ustanovi. Rapored ispita nalazi se na poveznici. Svim polaznicima želimo puno uspjeha i Božjeg blagoslova! 

  ... Više
 • NATJEČAJ za upis polaznika u Program za stjecanje kompetencija nastavnika

  HRVATSKO KATOLIČKO SVEUČILIŠTE  raspisuje NATJEČAJ za upis polaznika u Program za stjecanje kompetencija nastavnika Hrvatsko katoličko sveučilište na osnovu čl. 76 a. Zakona o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju i Odluke Senata Sveučilišta izvodi Program za stjecanje kompetencija nastavnika  (pedagoško-psihološko-didaktičko-metodičko obrazovanje). Program je namijenjen polaznicima koji su stekli određenu kvalifikaciju završavanjem 6. ili 7. obrazovne […]

  ... Više
 • Raspored predavanja: PN14

  Raspored preuzmite na poveznici.

  ... Više
 • Nova generacija polaznika “Programa za stjecanje kompetencija nastavnika”

  Svim polaznicima u ime akademske zajednice Hrvatskog katoličkog sveučilišta želimo puno uspjeha.

  ... Više

Arhiva